top of page

Instagram

Länkat från denna hemsidan finns vårt Instagramkonto @kigermustangsweden där jag lägger upp allt från vardagliga händelser, foton, videos och information om allt som rör oss. Har på senaste tiden använt mig mycket av reels då jag själv älskar att kika igenom reels samt att det är grymt kul att göra dessa. Jag har även sparat en hel del händelser i höjdpunkter som ligger i olika teman på sidan. Det är ett bra sätt att få bläddra sig igenom mycket av vad som delats utan att scrolla igenom hela flödet.

QvaLity Kigers har även en Facebook sida som jag var mer aktiv på när jag hade hästverksamheten HästQvaLité och HästQL. Jag har medvetet blivit mer och mer inaktiv där då jag tycker att Instagram ger bättre respons. Händelser delas automatiskt från Instagram till den sidan, men jag glömmer lätt av att hålla den uppdaterad. Fokus kommer att ligga här som blir mer basic till att börja med och Instagram kommer att visa mer uppdateringar som det gjorts något år nu.


Ni som följt oss ett tag har nog sett att jag marknadsfört vilka hästar som finns tillgängliga. Estrella ligger ute på både Blocket, Svenska hästavelsförbundet och Hästnet. Pacifico kommer inom kort att läggas ut och från idag finns Santiago på hästnet.


En nyhet är också att jag och Hanna har startat en Instagramsida för er att följa gällande våra hästaktiviter, därav namnet hh_hastaktiviteter. Följ oss gärna! Det ligger i nuläget tre videos ute, men vi har sååå mycket mer material att lägga ut. Så kika gärna in där och se vad vi håller på med.36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page